Ny blogg..

Nu hittar ni mig på www.hollywooddivan.blogspot.com där jag kommer att skriva om min väg till att bli smalare, snyggare, helt enkelt om vägen tillbaka till att bli den sanna hollywooddivan jag är.

Hoppas ni har överseende med att jag byter bloggplatform.
Och jag lovar att denna blogg kommer att bli mycket bättre och mer uppdaterad.

Så var kriget igång..

Ante var precis hemma på sin lunch och jag känner mig så jävla sårad, det känns bara som att det är jag som upprätthåller vårat förhållande.

Jag vet inte om jag klarar mera, jag vill bara dö.

Jag blir tokig..

Visst Ante har hjälpt till och städa idag, men det känns bara som att det är jag som engagerar mig i att vårat hem ska se någorlunda bra ut. Nu har jag bestämt mig för att jag behöver mer förvaring och nya krokar in till toaletten och då tyckte jag att vi kunde kolla tillsammans hans svar blev "- Bestäm du, välj ut någonting som blir snyggt". Visst, jag har inga problem med att kunna säga vad jag vill ha, absolut inte men jag ville ju att vi skulle göra det tillsammans, för det är ju ändå vi som bor här _TILLSAMMANS_. Är det så mycket begärt att kolla på en datorskärm i en halvtimme? Det gör han ju just nu i alla fall, fast han spelar. Jag har lust att bara skita i allt just nu, känns inge vidare i alla fall.

För om det alltid ska vara så här vill inte jag vara i det här förhållandet längre, man måste ju kunna hjälpas åt att bestämma hur det ska se ut hemma. Och hur man vill ha

Handskrivet brev.

Sitter och skriver ett brev till Zandra just nu, för hand. Känns som evigheter sen jag gjorde det sist.
Hoppas att min sötnos blir glad i alla fall och så skickar jag med mina gamla telefon så att hon har någonting att smsa till mig med ;)

Kram

Nu när MJ har dött..

Kan jag inte undvika att lyssna lite på Jimi Hendrix och Janis Joplin. Två av min pappas favoritartister som tyvärr också gått bort. Min bror är döpt efter Jimi Hendrix och jag efter Janis Joplin (heter Jeanette i  mellannamn och hade det som tilltalasnamn fram tills 2002).  Det har blivit två av mina största idoler också, just för att vi är döpta efter dom två, vilket jag tycker är väldigt fint.  Dock är ju inte Jeanette samma som Janis, men det är väl pappas svenska tolkning av namnet :)

Har funderat på att lägga till Janis som ett mellannamn och "ge" det till pappa i födelsedagspresent, vore inte det coolt?



http://www.youtube.com/watch?v=QLnKUiybiFo



http://www.youtube.com/watch?v=-7JVxE2SYxo

Tack..

Amalia för din söta kommentar häromdagen, du kan härmed känna dig bevakad och länkad!
http://iamalittlebit.blogg.se/

Funderar väldigt mycket på om jag kanske ska byta bloggplatfom, eller inte.
Starta en helt ny blogg kanske?

Godmorgon alla söta läsare.

Idag hade jag inte tänkt att göra så mycket faktiskt, hade varit skönt att åka och bada någonstans vid något mysigt ställe med inte allt för mycket folk. Kanske köpt lite jordgubbar och tagit med en mousserande vin. Hade varit super mysigt.
Istället så sitter jag i sängen, med hoodie och kalsonger och gör ingenting.

Det är lite tråkigt att jag inte har så många vänner, dock är mina vänner dom bästa som finns.

Läskigt.

Jag har ganska mycket träningsvärk idag och det är skönt, men så fort jag ska klia mig i huvudet eller någonting sådant så börjar jag garva för att det värker och så kunde jag inte sluta vara glad och garva.
Ante fick mig att börja garva så mycket att jag tappade andan, jag trodde att jag skulle dö och tårarna bara forsade ner för kinderna.

Det var riktigt läskigt faktiskt, blev väldigt chockad.
Men sen tog vi en promenad till Hallunda och det var skönt, men jäklar vad varmt det är ute.

Hoppas ni saknat mig.. Lite i alla fall.

Hej alla bloggläsare!
Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på tre dagar. Jag har haft så mycket annat att tänka på och så många att träffa så jag har faktiskt inte riktigt kännt för att sitta vid datorn speciellt mycket.

I fredags till och med lördag var vi på pappas landställe och firade midsommar och det var trevligt.
På lördagen kom vi hem och sen var vi hos Antes syrra och hennes pojkvän, dom har skaffat en ny lägenhet i Tullingeberg, dock ingen lägenhetsplanering i min smak, men dom verkar nöjda :)
I söndags var vi hos min bror och firade honom, han fyllde 32år sen smet vi till Suzan och hun darna hade det så mysigt.
Tindra har fått låna en hundstegräknare av Frank och jävlar vad dom går många steg dom där små.
Jag och Suzan diskuterade även min viktnedgång och träning och hon vill gärna hjälpa mig med att komma igång och pusha på mig så att jag slipper att opereras. Jag känner det själv att jag gärna skulle gå ner i vikt av mig självt och träna.

Igår var jag till min gammelmoster Geijan och åt lunch, det var trevligt.
Sen drog jag hem, lämnade Tindra och sen var det iväg till Sydpoolen med Suzan, vi körde Body Pump och det var riktigt roligt. Idag känner jag att jag verkligen har kämpat.

Hoppas ni har haft det bra.
Kram Linda

Ps. Suzan hittar ni på; www.ettdussinpannor.blogspot.com

Dagens önskeoutfit (för oss med större storlek)..



En skön men ändå värmande midsommarklädsel. Här regnar det för fullt, så jag skulle gärna ha min EMU's på mig (som dom på bilden fast gräddvita).

Tunika 209.40kr, turkos skjorta 122.15kr, vita leggings 109,45kr från http://www.laredoute.se/
Ringar 59kr, orange och blått armband 29kr/styck, turkos armring 39kr,  turkost armband med bronsdetaljer 79kr, brunt och oranget 39kr från http://www.zylber.com/
EMU-boots 590kr från http://www.have2have.se/
Brun cardigan 199kr från www.ellos.se

Så har jag gärna den här väskan till.
599kr http://www.halens.se/

Glad midsommar på er!

Just nu sitter jag vid köksbordet på pappa och Carinas landställe, haha det är det enda ställe som det mobila bredbandet verkar funka på.
Vi har ätit lunch och nu är det full rulle i köket inför fikat, ska bli en rabarber och jordgubbspaj, har aldrig prövat den förut, men det låter jätte smarigt.

Hoppas alla får en glad midsommar!

Ben & Jerry´s - Jamaican me crazy

                                                      

Jag provade denna glass utan fett idag. Den var helt okej, lite fattig på ananassmak mot vad jag hade trott.
Passionsfrukten passar bra  med ananasen dock är glassen lite för isig för min smak för att få kallas för sorbet.

Tindras önskeoutfits - För oss fyrbenta.



Jumpsuit 299kr, randig tröja 99kr, skor 399kr från www.smalltobig.se
Rosett 79kr, regnjacka 379kr, halsband 190kr från www.doggie.se

Jumpsuiten har jag gärna inne, för det är inte så jätte varmt idag och den ser mysig ut att leka och gärna två rosetter vid öronen så att jag kan vara fin om min kille Frank kommer.
Eller kanske den randig tröjan.

Om jag går ut så behöver jag ett fint halsband, en regnjacka om det börjar regna och skor så att min päls inte blir blöt.
Jag gillar inte att vara blöt för då får jag inte vara i sängen eller soffan med matte (eller mamma som jag kallar henne).

Jag har inte fått något hundgodis än som mamma lovade, men jag fick smaka på hennes glass, den var gooood och lite fett också, men det spelar ju inte mig någon roll. Mamma säger att jag äter dåligt.. Men det finns ju så mycket annat roligt att göra än att äta.

Dagens sidekick..

         
Hej, det är jag som är Tindra, idag agerar jag sidekick åt matte när hon bloggar hon sa att jag skulle få hundgodis då.

Passar på att lägga ut mina outfits också.                
      

Det är lite för mycket sommar nu för att ha stickat på mig, så just nu har jag den fina svart och guldiga tröjan på mig när jag ligger och funderar på "dagens önskeoutfit - för oss fyrbenta". På sista bilden ser ni den fina klänningen jag ska ha imorgon när det är midsommarafton.

Hörs senare alla mina fyrbenta vänner, missa inte min önskeoutfit!
Puss Tindra

Dagens önskeoutfit (för oss med större storlek)..



Det är lite kyligt ut idag, därför valde jag att lägga till en sjal idag, kanske skulle ha ett par leggings till också.

Klänning 399kr, solglasögon 99kr, cardigan 349kr, sjal 129kr allt detta från www.ellos.se
Smyckena är av märket Dyberg/Kern halsbandet går på 859kr och armbandet 959kr båda finns att köpa hos www.zanzlozazmycken.se (klickar gärna hem ett sådan halsband, men jag får inte glömma mitt KÖPSTOPP).
Skorna är av märket Steve Madden, 899kr och finns att köpa hos www.brandos.se, jag hade inte tvekat en sekund på att köpa dessa skor själv om det inte vore för att dom bara fanns kvar i storlek 38.

Godmorgon..

Idag är det en ny dag och jag har redan varit vaken i 2½ timme, har nog inte hänt sedan jag praktiserade, vilket påminner mig om att jag borde ringa till det företaget jag praktiserade på och fråga om dom har plats för en lärling.

Ha en fortsatt trevlig kväll..

För nu ska jag titta på tv och sen lägga mig och mitt onda huvud i sängen och sova, för idag har jag varit trött hela dagen!

Hoppas ni gillar mina önskeoutfits.
Kram Linda


Kvällens önskeoutfit (för oss med större storlek)..



Den här outfiten hade jag gärna burit ikväll om jag hade gått på middag eller liknande, kanske dock med en svart bolero med tanke på att det är i Sverige vi bor.

Klänning 1295kr från www.kurviga.com
Väska 450kr från www.robertodurville.se
Armband i brons 320kr/styck från www.forntidasmycken.com
Skor 749kr från Friis&Company, finns att köpa på www.brandos.se

Pizza ikväll igen..

.. Ja undrar hur det slutar för mig egentligen. Får försöka imorgon igen, jag tänker inte ge upp Xenical än.
Och det känns ganska bra att jag inte har gett upp hela veckan för att jag fuskat.. igen. Måste bara hitta rytmen.. igen.

Dagens önskeoutfit (i större storlek)..


Den här outfiten hade jag gärna haft idag i det fina vädret  men jag hade nog valt att ha ett par solglasögon och ett hårband också.  Och jag hade gärna åkt någonstans där det är fint med en liten picknick, kanske jordgubbar och lite mousserande vin?

Väska 349kr, armband 99kr,  väst 499kr, byxor 379kr, topp 279kr och sandaletter 249kr allt är från www.halens.se

Pashion for fashion (även fast jag behöver större storlekar)..

Jag vet hur jobbigt det kan vara att hitta snygga kläder i stora storlekar när man behöver större storlek än "normalt", därför ska jag börja lägga ut "dagens önkskeoutfit i större storlek". För att ge mina läsare lite inspiration och visa världen att det finns snygga kläder för oss också ;) Jag själv älskar mina höfter just nu, men har komplex för min mage, mina överarmar och ibland mina bröst.. Och ja, jag vill såklart gå ner i vikt som jag tidigare sagt, men bara för det så tycker jag inte att vi kurviga tjejer är fula utan jag gör det för att jag mått dåligt, tröstätit och vill bli mer sund.


Hoppas att ni gillar "dagens önskeoutfit i större storlek" i alla fall.
Ska försöka lägga upp  en dagsoutfit och en kvällsoutfit varje dag.

Många kramar Linda


Före & Efter.

      

Dock är "Före-bilden" mycket snyggare, den är tagen i en bättre vinkel Och jag har ett väldigt fint leende på den bilden.
Kanske slänger upp någon snyggare efter  bild sen.

Glömde säga att..

..jag har klippt av mig alla dreadsen.

Inget GI för mig.. Idag i alla fall.

Kom precis hem från Kungens Kurva där jag var med Suzan. Var in på IKEA, Jula, Apoteket, City Gross och sedan åkte vi till Heron City för att luncha. Jag tänkte inte på att jag hade börjat med Xenical igen så jag smällde i mig friterade tigerräkor (som det var en plastbit i) med ris och sötsur sås och sen 1liter cola ungefär. Sen blev det efterätt också, jag tog blåbärssmulpaj med vaniljsås. Suzan var duktig hela dagen och GI:ade, funderar på om det är värt att börja med efter löning kanske? Får ta med mig Suzan och storhandla GI-mat på Ica Maxi.

Ikväll kommer Frank hit igen och ska vara här hela dagen imorgon, det ska bli mysigt. Lite trångt i sängen bara, hehe.
Jag fryser inte om nätterna i alla fall med två hundar och Andreas som är varm hela tiden.


VIKTNEDGÅNG OCH KÖPSTOPP!

Åhhh, jag är frustrerad över mitt liv.

Imorgon smäller det.. IGEN! Kanske borde sätta upp lite nya mål för min viktnedgång.
Och jag ska inte äta något godis eller sötsaker från och med imorgon (med undantag för Suzans födelsedag).
Från och med idag är det även KÖPSTOPP (med undantag för  körlektioner).

Ingångsvikt; 125kg
120kg (-5kg) - Ny stegräknare
115kg (-10kg) - Ny klänning från kurviga.com
105kg(-20kg) - Ett par nya skor (sköna gå skor)
95kg (-30kg) - Nya sexiga underkläder
85kg (-40kg) - Ny jacka (beroende på årstid)
80kg (-45kg) - Träningskort
75kg (-50kg) - Ny hoodie
70kg (-55kg) - Kamma ut dreadsen och klippa och färga håret samt fixa läpparna
65kg (-60kg) - Nya byxor
60kg (-65kg) - En snygg korsett

Sen vill jag såklart fixa tuttarna, operera buken, fixa bristningarna och min acne.
Håll tummarna för mig och att jag klarar av att gå ner i vikt själv, annars får ni hålla tummarna för att jag får en operation, men jag orkar inte lita på bara operationen.


Jag vill vara 12 igen..

Kom hem för ett bra tag sen ifrån min syster och fy fan säger jag bara! Jag hatar verkligen att träffa min mormor, mamma, hennes man och min syster på samma ställe, jag får alltid samma känsla i kroppen. Jag mår illa och mår så sjukt dåligt för att dom behandlar mig så hemskt.

Jag önskar att jag kunde få uppleva min barndom igen, jag behöver få vara barn, jag har aldrig varit ett barn.

Idag var jag tydligen inte tillräckligt mycket barn för att få äta bär som var "till barnen", sen fick jag inte plats att följa med när dom ska till Öland (ja utan mig, dom har inte ens frågat om jag vill med), jag har tydligen bestämt själv att jag inte vill sova på natten för att jag själv har vänt på dygnet och tydligen kommer hela familjen (förutom jag, Andreas och Tindra) vara på Öland under min födelsedag så då undrade mamma när jag ville fira mig. Jag vill inte bli firad, för jag vill inte bli 19år, jag vill ju vara 12 igen.

Jag känner mig så utanför den här såkallade "familjen", jag hör inte hemma någonstans.

Syskonskapet..

Sitter i bilen med min mormor, mamma och hennes man Bertil.
Vi ska till min syster i Barkarby och fira henne och Elvira, min systerdotter och guddotter (eller fadderbarn kanske man säger nuförtiden).

Har inte världens bästa relation till min syster, men den börjar förbättras.
När jag bodde hemma var det enklare att hålla kontakten eftersom att hon kom över då och då men nu när jag bor med Andreas är det lite svårare, vi har så olika liv hon och jag.
Hon bor i ett radhus i Barkarby med sin man och två barn. Både hon och sin man jobbar som ingenjörer av något slag.
Och jag bor i en etta i Norsborg med Tindra och Andreas och är arbetssökande. För jag är inte arbetslös, än.
Jag söker ju faktiskt jobb.

Men förstår ni då vilken skillnad det är på våra liv? Men nu mailar vi i alla fall varandra varje dag och det börjar kännas bättre och vi förstår varandra mycket bättre nu. Och jag hoppas att i framtiden ska vi umgås ofta med våra familjer.

Kram Linda

Vad svårt det ska vara att sova ibland..

..Och ändå har jag tagit mina mediciner nu som gör att jag ska kunna sova.
Ante, Tindra och Frank ligger i sängen och sover, det skulle jag gärna också göra, men just nu är det hundra tankar  som flyger runt i mitt huvud.

Jag tänker på hur det kommer att bli efter jag blivit opererad (gastric bypass) och hur jag kommer att se ut då.
Såklart vill jag ju bli av med alla kilona så fort som möjligt, men det är ju inte "bara att gå ner". Jag kommer ju att se ut som en ojäst deg på magen. Jag kommer att få gå runt med "hålla-in-magen-trosor" tills jag får en bukoperation, om jag nu får det, vilket det inte finns några garantier om. Och det är ju inte bara det... Nej sen kommer vi till överarmarna, ska jag behöva operera bort överflödigt skinn på dom också? Förmodligen. Men det måste väl vara allt tänker ni?
Nej inte direkt säger jag. Sen ska ju kvarvarande bristningar och celluliter fixas och för att inte tala om brösten, hjälp dom kommer att vara helt förskräckliga. Dom ska fixas! Antagligen behöver dom inte förstoras, men fyllas ut och lyftas upp, tyngdlagen måste jag ju tänka på.

När jag väl har fixat allt det där måste jag ju ta tag i resten av mitt utseende, jag kan ju inte gå runt och se ut som en slusk heller. Slusk med sillisar, great. Det blir acnebehandlingar och klippningar men jag vägrar att fixa mina naglar igen, det här är fan det värsta jag varit med om, det gör så ont när man slår i dom eller så. Jag får helt enkelt se till att ha korta men schyssta naglar i framtiden. 

Jag glömde visst det viktigast; KLÄDER med STORT K!
Kan ju inte gå runt i svartasopsäckar resten av livet. Och när jag ser ut som en Stureplansbrutta måste jag ju bete mig och klä mig som en också.

Vad fan är det jag gett mig in på? Inte fan är operationen gratis, det lär bli dyrt!
Men är huvudet dumt får kroppen (och plånboken) lida.

Tur att man inte minskar i storlek på skor och dom flesta accesoarer då.

Nu ska jag lägga mig i sängen igen, tror att jag fått ur mig det mesta nu.
Kram


Barnsliga sidan av mig..

Åh vad gott, åt precis kåldolmar som mormor gjort till lunch, det är så himla gott och inte så mycket fett heller.
Åt ingenting till kände att tre kåldolmar räckte.

Ska snart sätta mig vid Andreas dator och installera The sims 3, hoppas att det är roligt.
Annars spelar jag nog lite Viva Piñata - Trouble in Paradise, hihi den enda barnsliga sida jag har är att jag spelar barnsliga spel. Jag fullkomligt älskar Viva Piñata. Kan lägga ut en spelrecension imorgon.

Har sökt lite jobb också, får se hur det går

Xenical..

Nu har jag börjat med Xenical, känner ingen skillnad ännu. Har ju bara ätit frukost än, vilken blev risgrynsgröt och mjölk.
Nyttigare än annars då det brukar vara energidryck och choklad eller chips och läsk. Och ibland ingen frukost alls.

Nu ska jag ringa skatteverket och fixa pengar!

Lust..

Det enda som jag har haft lust med sen jag började med mina mediciner är sex.
Men ibland slår dom fel och gör så att jag inte ens har lust med det.  Det har varit en sådan period nu, jag har inte varit kåt, men jag har velat komma ändå vilket ha resulterat i flera frustrerande nätter och vi brukar inte ha det så svårt att få mig att komma, men nu vill det inte alls. Vad är det här egentligen?

Och imorgon börjar jag med Xenical, en till medicin med andra ord, hur ska det gå? Kommer jag att bli ännu sämre?
Alltså i mitt mående eller kommer jag att bli bättre för att jag går ner i vikt av dom? Det återstår och se, jag har inte så höga förväntningar om att gå ner av dom, jag vill mer få till regelbundna mattider och det kan ju resultera i att jag äter bättre, har mer energi och äter mindre godis (inte kul att ha rännskita när man har hund).

Doggystyle.



Blev knappt några bra bilder på hundarna och jag vet inte hur jag laddar upp en video än.
Men här myser Frank och Tindra i soffan i alla fall (doggystyle fast det var mest Tindra som var bak).


Funderingar om hundar..

Vad skönt det är ute idag minus alla myggor nu när regnet hänger i luften. Träffade världens skönaste par när jag var ute med vovvarna, frun var Estländare och mannen såg ut att vara från Grekland. Vi pratade om hundar, mest om TIndra då eftersom att hon var specialist på Amerikansk cocker spaniels, både med klippning och utställning (sen kan man ju ta allting med en nypa salt). Hon ville gärna hjälpa mig med Tindra, att få henne mindre stressade och mer van vid människor inför utställningar och det kan jag hålla med om men man är lite blind för sina egna "ungar", jag tycker ju att Tindra är perfekt, men när hon sa att hon behöver tåla stress mer såg jag det som en blixt från klar himmel.
Och sen tyckte hon att Tindra var lite lång i kroppen men hade perfekt huvud för utställning, ja hon ser lite knasig ut min hund. Hon lär nog växa till sig..

Det roliga är att jag sedan Tindra blev klippt undrat om hon verkligen ska vara klippt så som hon blivit klippt och jag fick svaret idag, nej hon ska inte vara klippt som hon är. Jag ska aldrig mer gå till Bambis nere i Norsborg, för det första har hon klippt fel och för det andra så har Tindra blivit mer skygg för människor sen hon var där. Hon som klippte Tindra har säkert jätte bra hand om sina egna hundar (som är av rasen Pudel), men när det kommer till andras hundar är det ju bara jobb det handlar om (och pressa in så många kunder som det går på en dag) och för att vara en bra hundfrisör ska man kunna prata med hunden (vilket hon borde kunna men icke). TIndra bajsade två gånger när hon var där för klippning, livrädd kan jag tänka mig nu. Aldrig mer, nästa gång tänker jag gå till någon annan och vara med själv.

Nej, nu ska jag avsluta det här inlägget innan det blir att för rörigt.
Bilder på Frank och Tindras kärleksstund i soffan kommer upp sen.
Ha det så bra så länge.


Nu blir det mat regelbundet!

Nu har jag slagit mig ner i soffan igen och båda vovvarna sussar efter promenaden vi tog lite tidigare.
Ska snart ta mig ut med dom igen.

Idag ska jag ta mig ner till Hallunda för att hämta ut mina nya mediciner; Xenical (tror jag den heter), som gör att man får rännskita om man äter för mycket fet mat. Kroppen tar inte upp samma mängd fett. Medicinen kommer jag att äta tre gånger om dagen vid matintag med start imorgon vilket kommer att leda till att jag äter mer regelbundet och äter mindre fett, perfekt innan operationen jag planerar (även fast jag kan få vänta ett tag innan jag får komma till en kirurg).
Hade tänkt börja idag, men eftersom att vi har Frank på besök vill jag inte att vovvarna ska vara själva så mycket första dagen så jag bestämde mig för att imorgon är en bra dag. Och det är sämst att börja på måndagar enligt mig, om jag misslyckas känns det som att jag behöver vänta en vecka innan jag kan försöka igen, men det ska jag bryta nu och försöka inse att man kan försöka och börja vilken dag som helst, bara man har bestämt sig. 

Hitills går det bra med vovvarna förutom när det gäller deras mat. Tindra vill gärna stå på Frank när han äter, men det gillar inte Frank, han beskyddar sin mat och då blir det lite bråk, men så fort jag ber Tindra gå och lägga sig går det bra att äta. Skönt att det inte är mer bråk än så, för jag kan tänka mig att som hund kan man tycka att Tindra är jobbig eftersom att hon är valp och väldigt på HELA TIDEN!

Nu ska jag betala lite räkningar. Kul!

Hörs senare.

Att äta lagom är alltid rätt, men vad är lagom?

Jag sa ju att det var godnatt efter tävlingsinlägget, men det är det inte.

Blir lite ledsen när jag ser att man redan i barnets tidiga år börjar med socker väldigt ofta, speciellt när barnet har anlag för fetma på båda sidorna av släkten.
Visst kan det vara svårt att säga ifrån när barnet är på dagis eller om det är kalas, men kan man inte åtminstonde begränsa det? Och när man sagt " - Jag ska inte ge honom skräpmat överhuvudtaget ", men ändå gör man det.
Jag vet att jag också kan ha dubbelmoral ibland, men nu handlar det om ett barn inte om någonting annat.
Det är viktigt för ett barn att lära sig i tidig ålder om mat och dess innebörd. För detta kommer säkerligen leda till att barnet inte förstår gränserna själv och det är inte lätt att lära om barn tankebanor, för dom har inte samma förstånd som vi vuxna och därför borde vi vuxna föregå med gott exempel inför barnen och ge dom rätt mat ifrån början. Det kommer jag definitivt att göra!

Och gör det ni med där ute som har barn/tänker skaffa barn eller har småsyskon, ni kan påverka deras framtid till något bättre. Och inte ens jag skulle önska min värsta fiende det jag går igenom med min vikt och mitt självförtroende just nu och sedan på det ha diagnosen Borderline.

Sen tycker jag även att ni ska läsa; http://nannahelsen.blogg.se/ för att även se att det kan gå åt andra hållet.

Att äta lagom är alltid rätt, men vad är lagom?

Tävling hos Suzan (som JAG vill vinna).




Var med och vinn en egen KOMBI-öppnare!
Perfekta redskapet i köket, på stranden eller varför inte på båten eller i bilen?
KOMBI-öppnaren är liten och smidig och kan bäras i en handväska eller benficka.

Flexibel öppnare för såväl PET-flaskor som
kapsyler och aluminiumburkar.
Perfekt för den som har långa fina naglar eller svaga nypor/handleder.


Var med och tävla du med på http://www.ettdussinpannor.blogspot.com/


- Om jag inte vinner den här tävlingen så måste jag köpa en i framtiden, kan ju knappt öppna saker ibland med mina svaga handleder och nu när jag har fixat mina naglar behöver dom ju inte gå av ;P

Två hundar här hemma!

Nu har jag två hundar här hemma, Tindra och Frank. Frank är Suzans hund och han är en liten fralla (fransk bulldog).
Himla mysigt att ha herrbesök tycker Tindra även fast båda ligger och sover på varsitt ställe just nu.

Kul att Suzan ville titta förbi här också, eftersom att hon sagt att hon aldrig skulle sätta foten här för att jag bor i Norsborg ;) Hon passade även på att prova en del av min (enligt henne) knasiga skogarderob, resultatet kan ni se på; www.ettdussinpannor.blogspot.com
Där kan man även tävla om väldigt finurliga saker, lägger snart upp en som tyvärr går ut imorgon, så antagligen hinner ni väl inte vara med i den, men det kommer nog upp fler, Suzan är duktig på att ha tävlingar med bra grejer i potten!

Fick ett tips av en anonym läsare att jag inte har så många läsare pga. att jag har så långa uppehåll mellan inläggen och det kan jag hålla med om. Men nu när jag har min minilaptop får jag se till att börja blogga lite mer, har ju även funderat på att beställa mobilt bredband från 3, vilket jag antagligen gör snart. Är ju kul att kunna blogga om man är ute och rör på sig eller fördriva tiden med när jag väntar på att tunnelbanan ska gå. Så ni blir inte av med mig på ett tag :)

Kanske borde skaffa en ny bloggdesign eller vad säger ni? Och lite fler bilder, förbannat att min bror inte har köpt sin nya kamera än så att jag kan få hans Canon EOS 350D (tror jag det var i alla fall). Då skulle det ju komma upp betydligt fler bilder med bra kvalité.

Lägger upp tävlingen och sedan ska jag fortsätta kolla på Naruto med Ante och så kanske vi ska ta en (väldigt sen) kvällspromenad med vovvarna.

RSS 2.0