Fucked weekend = fucked Linda.

Helgen kändes ganska värdelös. Softade i fredags och sen firade vi mamma som har fyllt 50 i lördags.
Sen drog jag ut. Jag mötte upp brudarna och drog till Adam.

Jag kunde inte andas den kvällen, ingenting fungerade som det skulle. Det enda som var skönt var att spy upp allt och sedan fyllas med champagne och sen att sova, även fast det var kallt. Fy fan, sämsta kvällen på länge.
Att bli utnyttjad och sviken är fan ingen hit, men det har säkert sina förklarliga anledningar, allt är säkert mitt fel, jag är säkert så fel. Och alldeles för snäll.

För fan kvinna! Ryck upp dig!

Jag började på amerikansk fotboll förra tisdagen och skulle egentligen ha gått på gårdagens träning, men jag mådde inge vidare så jag stannade hemma istället och har tänkt att gå imorgon istället.
Fuck vad jag älskar det! Nu blir det amerikansk fotboll och gym framöver och sen så ska jag försöka sluta supa och röka, vilket går sådär halvbra. För varje gång jag dricker så röker jag också.

Men jag måste försöka!
För nu ska jag försöka börja övningsköra också, ska få lektioner av mina farsa i julklapp och sen måste jag skicka in papprena snart. Jävlar vad jag kommer att röja!
AKTA ER, HÄR KOMMER LINDA I SIN GOLF ETTA OCH RÖJER VÄGEN!

Haha, men vad fan händer på nyår då?
Party?

Aja, hoppas att nyår kommer att bli bättre än julen, för den känns inte så jävla pepp just nu.
Men vi får se senare hur det blev.


Nu ska jag dra ner rullgardinen, ringa Madde, kanske drar med henne till Pirre, vänta på att Dennis ska ringa och sen får vi se vad som händer ikväll. Skulle helst åka in till stan och shoppa eller träffa Jennifer och snacka en massa skit. Tjejen, jag älskar dig som fan. Jag kan inte vara sur på dig.

Kram på er.

RSS 2.0