I nyktert tillstånd.

Snart är helgen slut och det känns faktiskt helt okej att det är måndag imorgon.

Den här helgen har varit helt underbar även fast jag inte supit. Jag har inte druckit mer än 2.8an hemma hos min bror i fredags när vi käkade sill och potatis och satt och snackade hela kvällen. Det var riktigt mysigt.

(Som jag sa till Stoffe; " Jag har börjat inse att det inte bara är sprit som gör mig glad och att det faktiskt inte är ett speciellt roligt fritidsintresse. ")

När jag kom hem därifrån ringde jag till Dennis som precis var påväg hem från garaget, det samtalet resulterade i att vi åkte till Vegabaren i Haninge för att Dennis var hungrig (klockan var runt 00.00). Jag hade ingen lust att åka hem så vi begav oss hem till Dennis och kollade på " Save the Last dance " och sen somnade vi hemma hos honom. Vaknade runt 09 morgonen efter och var lite seg. Kollade på Fab 5 och fick sedan skjuts hem medans Dennis skulle köpa tårta (han fyllde nämligen år i torsdags) och hemma bytte jag om till arbetskläder och sminkade mig. Sedan bar det av till Skärholmen där Dennis har sitt garage. Där gick jag mest runt och var söt och förolämpade mig själv. Haha. Hade det jävligt trevligt i alla fall och nästa gång jag följer med kanske jag kan hjälpa till lite, eller jag vill det i alla fall. Jag vill börja mecka med bilar helt enkelt.

Åkte hem och duschade, sen köpte vi godis och sen blev det film igår kväll också. " The Holiday " den här gången.
Det var faktiskt en bra film. Somnade hos Dennis igen. Trevlig kille det där.

I fredags hade jag även ett väldigt trevligt samtal med Rickard, fick reda på att han faktiskt vill att jag ringer och att han tänker på mig. Hehe, sådant är alltid trevligt att höra.

Idag ska jag i alla fall inte göra så mycket, kanske måla lite?
Missade ju att åka till Malmköping både idag och igår. Men det kommer flera chanser, pappa har ju köpt hus där.

Ha en bra dag!

( By the way; mitt första mål är halv avklarat. Har kramat min bror, Dennis och Björne. Vilket har kännts helt okej. )

Möta andras blickar?

Jag kom på mig själv idag med att gå och stirra in i väggen i förberedelse för att någon skulle komma, så att jag kunde undvika hans/hennes blick. Jag har kommit på mig själv flera gånger tänkandes på varför jag gör det.

Idag mår jag illa och är snurrig, är Sverige upp och ner nu? Eller har jag bara sovit för lite?

Tack Dennis i såna fall, om det är för att jag sovit för lite ;)
Haha, sötnöt.

Ikväll blir det i alla fall brorsan och imorgon blir det mecka med Dennis och hans polare.
Häärligt värre. Jag ser fram emot det som tusan.

Ha en bra dag.

Mål ett;

att våga krama fem olika personer under en vecka.

Med tanke på att jag blivit lite rädd för kramar känns det svårt.

En enda blinkning och jag är död i mina egna ögon.

Nu är öronen töjda till 14mm på båda sidorna vilket känns skönt. Har flesh tunnels i, vilket jag älskar!
Rickard tyckte inte att jag skulle ha större, men jag vill nog i alla fall ha 20mm, eller vill jag det?

Det är ju ändå en stil, att ha töjda öron, man blir lite annorlunda.
Jag känner mig inte så annorlunda när jag skrattar, men annars är jag annorlunda.. I allas ögon, inte bara beskådarens utan även mina. Vilket jag trivs med, när jag är nöjd med mig själv.. Men sen då?
När jag sluter ögonen, mår dåligt för en sekund rasar det mesta samman. Jag vill bli någon jag aldrig kommer att bli inbillar jag mig. Men om jag förbättrar mig lite grann för varje dag är snart inte målet lika långt bort som horisonten.

Träffade Jesper på tåget idag.
Jag saknar den mannen även fast det var ett bra tag sen vi umgicks som bästa vänner känns det fortfarande som att den pusselbiten las i mitt hjärta igår. Nu ska jag inte tappa dig i golvet igen. Nu vill jag att vi ska vara vänner, kanske inte som förut för vi har ju förändrats båda två. Utan vänner som dom vi är nu.

Annars så börjar jag känner mig lite sjuk och är väldigt trött. Sådär lagom till helgen.
Och vad händer i helgen? Typ ingenting.

Är sjukt sugen på att meka, eller i alla fall följa med och försöka lära mig.
Eller umgås med min bror, vilket jag gör varannan helg när jag är hos pappa. Men imorgon ska vi faktiskt gå över till honom och äta middag. " Dom vuxna " ska äta sill, jag får köttbullar, ihh.

Eller chilla med min anonyma tuffing kanske? Naah, vi får se.
Kanske inte orkar. Eller klart jag orkar, jag mår alltid bra av att umgås med honom.

Planera det forsatta livet lite kanske?

Nej, nu är det godnatt.
(Och en lång kram till alla som finns där.)

Nyttigt mellanmål, kemiskt sett?

En 1grams Alvedon, ett grönt äpple och kolsyrat vatten med citron smak samt en c-vitamin brus med hallonsmak i (utan tillsatt socker) blev mitt mellan mål och upppiggande idag innan träningen.

Ska snart bege mig iväg till träningen även fast jag är sjukt trött.
Sen när jag kommer hem ska jag äta middag sen sova.


Jag vill skeda med dig, inte vara öppen.

Jag hade för en gångs skull tänkt att skriva ett meningsfullt inlägg om hur dåligt jag mår just nu, men sen kom jag på mig själv; Jag är INTE öppen.
Jag kan berätta för dig/er där ute om hur många jag har haft sex med, hur stor kuk den ena hade eller hur mycket jag älskar någon som jag sedan har ett mycket stor hat emot pga att vi inte längre är ett par. Eller hur mycket jag hatar någon i skolan (men aldrig egentligen varför).
Men det är ju bara ytliga saker jag säger, saker jag tror att ni vill höra.

Jag skulle aldrig berätta om mina tankar ikväll för er.
Så är det bara.

Jag fick MVG i säkerhetssystem, en av tre i klassen med hissinriktning.
Sedan gick jag hem, väntade på att Rickard skulle sluta. Vi handlade, sedan åt vi middag.
Efter det hade jag träning och när jag kom hem var jag så trött att jag somnade.. Till Room Service, blää.

Vaknade till Greys Anatomy i alla fall och snart är det Sex and the City.

Jag är söt när jag är arg.
Och varför börjar alla helt plötsligt gilla mig?

Godnatt (utan pussar och kramar till någon, för jag vill inte kramas, inte ha närhet alls, eller jo kanske.
Jag vill mest bara skeda)

Hoppa i säng med mig själv kanske?

Jag börjar bli riktigt trött och funderar på att snart gå och lägga mig i min säng helt själv, känns jävligt trist faktiskt eftersom att jag hatar att sova själv. Men jag ska försöka att hålla mig, visa att det är honom jag vill ha. Om det nu är så det är. Det vet man aldrig. Jag är inte kär och vet inte om jag kommer bli det nu heller. Kanske senare när vi har en ärlig chans. För en ärlig chans får man inte förens man känner varandra och det gör vi inte.

Nej nu ska jag prata klart med Flaco och sen ska jag lägga mig i sängen.

Godnatt (utan pussar och kramar).


Över molnen, på ett dåligt sätt?

Idag mår jag lite mindre bra, har inte riktigt landat på jorden igen efter helgen.

Att få träffa honom känns så svårt men ändå så bra och jag har ingen aning om hur fortsättningen kommer att bli, vi får se. Men jag vet att jag vill lära känna honom och hjälpa honom med det han har svårt med.
Och nej, ni kommer nog inte få veta vem på ett bra tag för det är säkert någon ni känner.

På lördag fyller Robban 19år, grattis i förskott gubben. Och nu har jag lovat dig en tavla också, hihi.
Måste bara tänka lite på vad jag ska måla till dig, för nu har jag en tavla i fantasin som jag bara måste måla till mig själv först för att må lite bättre.

Så det är det jag ska börja göra idag, börja på tavlan samt på en vit mössa tror jag. Så att jag har någonting att virka imorgon på sjukhuset när jag ska ta blodprover (fan vad jag hade behövt ditt stöd, varför orkade jag inte ens fråga dig?).

Godkväll (utan pussar och kramar, möjligtvis en kram till dig min anonyma tuffing).

Mathias, här får du en uppdaterad blogg.

Nu har jag gett bort min själ till bloggen för en stund, känns lite hemskt med tanke på att jag är sjukt trött och egentligen borde sova.

Började måla med oljefärger igår, det gick faktiskt bättre än förväntat förutom att det var färg i hela lägenheten efter mina händer, haha.
Jag målade en tavla till min pappa i orange, gult, rött, brunt och svart.
Och en tavla till Rickard i blått, grönt och svart. Den är jag mest nöjd med. Hoppas bara att den passar i hans lägenhet, annars får jag väl måla en till.

Fick två "beställningar" idag också, av Daniel och Elina. Måste bara köpa ramar och det någon dag, sen så kirrar jag det på en gång. Det jobbiga är bara att det tar så lång tid att torka tavlorna.
Sen ska jag skriva en dikt och virka en mössa till varje personlig tavla jag gör. Känns som något jag vill göra och då har jag dessutom bra med sysselsättning. Istället för att röka och supa hela tiden, vilket jag vill sluta med, har lite ångest över att jag är bakis och att jag antagligen kommer att vara det imorgon hela dagen också.

Har skrivit en dikt till den blå tavlan som Rickard ska få, men jag kom på att den är alldeles för personlig så jag tänker inte lägga ut den här. Då är det bara en blå mössa kvar att virka!
Ska nog kalla tavlan " Kärleken från en basists hjärta ". Gulligt värre, eller något, men det passar ihop med vad jag har målat.

Nu ska jag vara social igen med mina vänner på msn, om det räknas som att vara social.
Godnatt (utan några pussar och kramar).

RSS 2.0