Fail.

Igår kändes som att allting gick fel.

Vaknade alldeles seg och fortsatte sova och sjukanmälde mig.
Sen gjorde jag inte så mycket mer. Sov och gick sedan hem till mamma och städade undan lite i mitt rum för att någon random dude skulle sockla där så att det äntligen ser ut som ett rum. Vi flyttade trots allt in i huset för snart 2år sen och la in golv direkt och nu ska det socklas.

Jag älskar det golvet, skeppgolv i rödton (kommer inte ihåg vad träslaget heter) med svart emellan varje "planka".
Direkt från Ardbo golv, där pappa jobbar. Det är för övrigt från dom som k:fem's golv kommer.
Om någon är intresserad av att veta.
Nog om golv.

Pressbyrån har höjt glassen Twister till 11kr, tror du inte att jag blev LITE bitter när jag märkte det eller? Jag som hade en tia.

Drog till polisen och kompletterade mitt förhör om en misshandel, gick ju väldigt bra och polisen var väldigt trevlig, jämfört med hur hon var på telefonen. Och så hade hon en söt liten gravidmage.
Hoppas att det blir rättegång så att dom fattar att det inte är okej att gå på en ensam kille hur som helst.

Åkte hem och väntade på bäbisen.
Sen skulle vi till Maxi, men det var alldeles för mycket folk så vi åkte ut till Skarpnäck och lämnade mitt licens-papper så att jag kan spela på fredag. Eller det får jag inte göra om jag inte är frisk imorgon. För igår hade jag världens värk i nacken, typiskt.

Åkte tillbaka till Tumba, handlade på Willys och åkte förbi pappa och Jimmy och Jeanette.
Hos pappa kollade vi på bilbarnstolen till William, som pappa hade köpt av min kusin Tony och så fick VI den.
Härligt, då var det en mindre kostnad att tänka på.
Hemma hos Jimmy och Jeanette luktade den mat om jag inte var gnällig innan så blev jag ännu gnälligare.
Hos dom hämtade Ante sin Nokia N95, som jag vill ha. Men nu får jag Antes W910i istället. Och då blir det 3kontantkort istället förmodligen.

När vi kom hem blev det mat, Ugly Betty och Desperate Housewifes.
Sen blev jag ledsen, Ante var tvungen att göra en massa andra saker än att mysa med mig. Det är klart han måste göra det, men jag behövde lite kärlek. Och så blev han irriterad på mig för att jag gjorde allting fel kändes det som.

När vi skulle sova la han sig jätte nära och jag ville helst dra någon annanstans och sova, jag orkar inte ibland.
Jag grät som fan innan jag somnade. Men nu känns det lite bättre.
Allt känns så bra, men ibland känns det som att jag gör så mycket fel. Och jag vill inte förlora den bästa jag någonsin träffat i pojkvänssyfte.
Hoppas att det är bra ikväll.

Då ska vi till Mega och chilla.
Härligt värre.

Nu ska jag till Suzan och prata en massa och käka lunch.
Samt gosa med sötnosarna. Två franska bulldogs vid namn Agnes och Frank.
Kanske gråta en skvätt.

Jag saknar för övrigt min morfar, han dog 1:a april och så hade vi begravning i fredags (den 25:e april).
Jag började gråta direkt när jag kom fram till kyrkan, allt kändes så tungt.

Godnatt morfar, sov gott.
Edrik Hugo Ingram Sundberg.


Nu har jag lust att bara knarka ner mig och gå under jorden, men jag vet att det inte funkar så.
Livet är mer än att knarka och må dåligt.

Vuxet att kunna säga att jag nästan är Sambo.

Nu har vi lite bättre ordning här. Massor med förvaring och bättre plats!
Och jag har även fått en egen låda för mina kläder, väl behövligt!
Under sängen är det dammsugit och där finns det ännu mer grejer, fast i lådor med lock som jag hämtade hos pappa. Sedan har ska vi till Ikea i veckan för att köpa ett nytt förvaringssystem till garderoben, så att vi kanske får lite mer struktur på alla kläder. För det finns sjukt mycket kläder som måste tvättas och dom ligger ju inte i skåpet just nu.
Och det vore skönt för mig om jag kunde ta hit lite mer kläder. Fast inte allt, det skulle ALDRIG få plats. Haha.

Vi bytte även sängkläder så nu sover vi i likadana påslakan och örngott. Gulligt.

Även fast det inte är stort här så räcker det just nu. Tänk vad skönt om ett år, när jag också har en inkomst..
Då blir det en större lägenhet tillsammans! Då kommer jag ju att betala också, vilket känns bra. För som det är nu betalar ju Ante nästan allt. Mamma skjuter ju till pengar till mat och betalar fortfarande kläder till mig och sådant.

Men jag måste ju få säga att jag har det väldigt bra!

My heart says BANG!

Att bara få en liten blick när du sitter vid ditt Xbox och tror att jag inte ser för att jag läser är så himla mysigt.
Vi klickar.

Bang, over and out and I am done.

Spit it out..

Idag blir det övningskörning och sen när jag kommer hem ska jag försöka gottgöra Baby för att jag var sur på honom i natt. Helt fel anledning dessutom, jag måste lära mig att behärska mig och tänka på det du sa.

Pratar väldigt mycket med Dorow nu, hon är verkligen en jätte bra tjej och jag önskar henne all lycka i världen. Hon och jag är så lika, men ändå så olika. Det är svårförklarat men så är det.

Nu sitter det även en P-stav i min arm, väldigt obekvämt än så länge.. Och största blåmärket på länge.
Hoppas att det funkar för mig bara så att det inte blir som Jennifer tror.. Att jag blir deprimerad av hormonerna och så. Det orkar jag verkligen inte. Jag orkar ju knappt med hur det är nu när jag blir deppig, hur skulle det funka sen?
Som tur är får jag ta ut den om det inte funkar, annars så ska den sitta inne i 3år. Och efter den är ute tänker jag inte sätta in någon ny. Jag ska försöka bli med barn, för om tre år är jag 20.. Ska fylla 21. Då känns det som att det skulle funka om det fortfarande är jag och Ante eller om jag har ett stabilt förhållande. Om jag inte har det blir det nog ett nytt preventivmedel!

Det känns iaf som att jag börjar bocka av mycket i livet som behöver göras. Även fast att det är smågrejer så känner jag mig mer fulländad för varje gång jag lyckas prestera eller bocka av någonting.

Och körkortet kommer snart.. Eller i sommar såklart, men det är typ betalat nu kan man säga.
Pappa betalar dom första 10lektionerna plus teorin och sen ska även min bror betala en del lektioner, vilket känns sjukt skönt! Och att jag ska ut och övningsköra med pappa idag och sedan ha min första körlektion (dubbelpass) imorgon är ännu bättre. Dock måste jag upp tidigt och så måste jag se till att jag hittar dit. Vilket jag hoppas att jag kommer att göra, men man vet aldrig.

Skolarbetet lider lite just nu, men jag vet exakt vad jag behöver ta tag i och ikväll ska jag plugga Ellära trefas och Underhållsteknik. Om jag verkligen koncentrerar mig så kommer jag att klara det! Och det enda jag har IG-varning i just nu är Samhällskunskap A och det är för att jag inte har gjort två prov och dom ska jag försöka att göra så fort som möjligt. Nästa vecka på torsdag ska jag göra Lag & Rätt och sen torsdagen efter det ska jag göra Ekonomi-provet. Och så måste jag kolla på K-PAX och Pleasentville och skriva recensioner till Engelska B så att jag får G eller VG där. Jag längtar verkligen tills Svenska C börjar, det kommer att bli helt underbart och sen får vi se hur det går med Matematik B, men förhoppningsvis så går det. OM jag verkligen vill. Och jag vill! För det är sjukt bra att ha den kursen om jag senare vill plugga vidare (vilket kanske händer när jag är 40+)..
Och lite mer närvaro i skolan skulle vara bra. Även fast det mest är Ellära Trefas som lider just nu, kanske det är något annat ämne som börjar lida snart.

Åh, det känns verkligen som att jag kommer att klara av och leva! Och jag älskar att veta det.
Sen kanske det är mycket annat att ta tag i.. Men det löser sig.

Och om ett år flyttar jag, vart vet jag inte. Tullinge, Huddinge, Älvsjö eller Haninge kanske?
Vi får se.

Ta hand om er.

RSS 2.0