Seriöst? Ja, SERIÖST!

Ja, det har ju inte hunnit komma upp någon presentation om mig än här, men det är inte så många som läser här än.

Helgen är inte slut än, men jag kan ju skriva om det som hänt hitills, för idag kommer det inte hända någonting speciellt.

I fredags var vi (läs; jag och Henke) hemma hos min mamma. Jag gjorde våfflor åt oss med vaniljglass och hallonsylt. Henke tyckte att det var väldigt gott, vilken tur. Jag brukar kunna charma mina närmaste män med våfflor. När jag skriver "närmaste män" menar jag (en) pojkvän, mina bästa vänner och andra vänner.
Vi hjälptes åt med det som skulle göras, Henke diskade och jag dammsög. Min nya jacka hade kommit, men inte klänningen jag hade beställt som jag hade sett fram emot så mycket, så jackan fick hänga kvar hemma under kvällen, det kändes väldigt meningslöst att ta på sig den då den inte passar till baggyjeans.

Sedan åkte vi hem till min pappa och käkade middag.

Vi tog 19.23 tåget och mötte upp Jocke på söder för att sedan bege oss någonstans och förtära våran öl, vilket lät som en bra idé tills polisen stoppade oss och hällde ut två öl samt beslagtog dom andra sex. Polisen ringde även hem och skulle skicka hem ett kvitto på att dom hade gjort det. Kändes inte så kul, men sånt är livet och dom gör ju bara sitt jobb. Det blev ju en lyckad kväll tänkte vi och vände till Slussen för att ta bussen till Orminge. Blev en chillkväll med Waterboy på tvn, choklad och chips.

Lördagen var mest chill och sova hemma hos Henke.

Det positivaste med denna helg var att jag ska sluta dricka så mycket som jag gör, inte varje helg längre, kanske gå ner till högst en gång i månaden. Sedan ska jag börja ta träningen och viktnedgången på allvar. Jag ska pröva på armbrytning med Sarah, börja träna med en personlig tränare i Oktober och sedan när jag känner att jag klarar av det (förhoppningsvis till våren) börja på amerikansk fotboll. Och nu till vintern åka mer snowboard och till våren börja med skateboard. Och att gå ner 30kg i samma veva låter inte helt omöjligt. Undra om jag kommer kollapsa eller må bättre? Kommer jag klara av skolan samtidigt? Förhoppningsvis kommer jag att klara av allt det här mycket bättre.

På måndag börjar jag och det låter som en plan.

Välkomna till min nya blogg.

Hoppas ni kommer att trivas med mig som bloggare här, jag ska försöka skriva så ofta jag kan.

Tills fingrarna blöder bröder & systrar.


RSS 2.0