Funderingar om hundar..

Vad skönt det är ute idag minus alla myggor nu när regnet hänger i luften. Träffade världens skönaste par när jag var ute med vovvarna, frun var Estländare och mannen såg ut att vara från Grekland. Vi pratade om hundar, mest om TIndra då eftersom att hon var specialist på Amerikansk cocker spaniels, både med klippning och utställning (sen kan man ju ta allting med en nypa salt). Hon ville gärna hjälpa mig med Tindra, att få henne mindre stressade och mer van vid människor inför utställningar och det kan jag hålla med om men man är lite blind för sina egna "ungar", jag tycker ju att Tindra är perfekt, men när hon sa att hon behöver tåla stress mer såg jag det som en blixt från klar himmel.
Och sen tyckte hon att Tindra var lite lång i kroppen men hade perfekt huvud för utställning, ja hon ser lite knasig ut min hund. Hon lär nog växa till sig..

Det roliga är att jag sedan Tindra blev klippt undrat om hon verkligen ska vara klippt så som hon blivit klippt och jag fick svaret idag, nej hon ska inte vara klippt som hon är. Jag ska aldrig mer gå till Bambis nere i Norsborg, för det första har hon klippt fel och för det andra så har Tindra blivit mer skygg för människor sen hon var där. Hon som klippte Tindra har säkert jätte bra hand om sina egna hundar (som är av rasen Pudel), men när det kommer till andras hundar är det ju bara jobb det handlar om (och pressa in så många kunder som det går på en dag) och för att vara en bra hundfrisör ska man kunna prata med hunden (vilket hon borde kunna men icke). TIndra bajsade två gånger när hon var där för klippning, livrädd kan jag tänka mig nu. Aldrig mer, nästa gång tänker jag gå till någon annan och vara med själv.

Nej, nu ska jag avsluta det här inlägget innan det blir att för rörigt.
Bilder på Frank och Tindras kärleksstund i soffan kommer upp sen.
Ha det så bra så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0